Банкетное меню
Меню 2500 рублей на человека
Cold starters
-
Русская трапеза: буженина, ростбиф, отварной телячий язык, рулет куриный50/25 гр.
-
Рыбная закуска: лосось шеф-посол, омуль х/к, треска маринованная, сельдь сл.соли50/25 гр.
-
Рулетики из телячьего языка с мягким сыром, хреном и соленым огурцом40 гр.
-
Рулетики из блинов с лососем и яблоком100 гр.
-
Соленые грузди с жареным картофелем50 гр.
-
Соленья и моченья: помидоры, огурцы, капуста, перец40 гр.
-
Холодец с русской горчицей и хреном50 гр.
-
Салат Оливье с говядиной50 гр.
-
Цезарский салат с куриным филе50 гр.
-
Салат с дальневосточным кальмаром и фенхелем50 гр.
-
Хлебная корзина с масломгр.
Hot starters
-
Жульен грибной в блинах100 гр.
Main course
-
Треска с соусом белое вино и картофельным пюре130/50/150 гр.
-
Котлета «по-киевски» с рисом и овощами со сливочным соусом180/50/150 гр.
-
Медальоны из свиной вырезки с картофелем «Айдахо»150/50/150 гр.
Drinks
-
Минеральная вода250 гр.
-
Морс клюквенный250 гр.
-
Чай или кофе (эспрессо, американо)гр.
Menu 2900 rubles per person
Cold starters
-
Russkaya trapeza: boiled pork, roast beef, beef tongue and venison fillet60 гр.
-
Assorted fish platter: Chef’s marinated salmon, smoke-dried omul, marinated cod, light-salted herring50 гр.
-
Veal tongue’s mini-rolls with soft cheese, horseradish and pickles80 гр.
-
Pancake’s rolls with salmon and apple40 гр.
-
Salted milk mushrooms with fried potatoes50 гр.
-
Assortment of pickles: tomatoes, cucumbers, cabbage etc.50 гр.
-
Salad with boiled pork and pickled mushrooms50 гр.
-
Salad with pike-perch and olives50 гр.
-
Greek salad70 гр.
Hot starters
-
Jjulienne with salmon and prawns in pancakes100 гр.
Main course
-
Pikeperch with white wine sauce and vegetable julienne150/120/50 гр.
-
Kiev stuffed with garlic butter. Served with steamed rice140/100/50 гр.
Drinks
-
Mineral water still250 ml.
-
Homemade cranberry mors250 ml.
-
Coffee (espresso, americano) or Tea (black, green)1 pc.
Dessert
-
Торт «Наполеон»100/20 гр.
-
Торт Медовик100/20 гр.
-
Хлебная корзина с маслом1 pc.
Меню 2000 рублей на человека
Cold starters
-
Russkaya trapeza: boiled pork, roast beef, beef tongue and venison fillet50/25 гр.
-
Assorted fish platter: Chef’s marinated salmon, smoke-dried omul, marinated cod, light-salted herring90 гр.
-
Veal tongue’s mini-rolls with soft cheese, horseradish and pickles40 гр.
-
Pancake’s rolls with salmon and apple80 гр.
-
Salted milk mushrooms with fried potatoes100 гр.
-
Kholodets: jelled chopped pieces of beef with pepper50 гр.
-
Russian salad with beef70 гр.
-
Caesar’s salad with chicken fillet70 гр.
-
Salad with Far Eastern squid and fennel70 гр.
Main course
-
Cod with white wine sauce and green beans130/50/150 гр.
-
Kiev stuffed with garlic butter. Served with steamed rice180/50/150 гр.
-
Medallions of pork fillet with Idaho potatoes150/150/30 гр.
Drinks
-
Mineral water still250 ml.
-
Homemade cranberry mors250 ml.
-
Coffee (espresso, americano) or Tea (black, green)250 ml.
Dessert
-
Торт «Наполеон»100/20 гр.
-
Торт Медовик100/20 гр.
-
Хлебная корзина с масломpc.
Предварительная бронь
